All in Dine

Καλαμάτα: Στο Φοίνο για αυθεντικές γεύσεις σε συνδυασμό με υψηλή γαστρονομία

Οι Messinian Travellers μάς ταξιδεύουν κάθε μήνα και σε νέο προορισμό μέσα από τα οδοιπορικά τους. Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνων, ο Αργύρης και η Ελευθερία γνωρίζουν καλύτερα από όλους τα κρυμμένα μονοπάτια της Πελοποννήσου. Αυτή τη φορά μάς ξεναγούν γαστρονομικά σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Καλαμάτας, το Φοίνο.

Σουρτούκω: Το μεζεδοπωλείο της Θεσσαλονίκης που θα γίνει το στέκι σου

Ένα ήσυχο και μοντέρνο μεζεδοπωλείο, η Σουρτούκω, βρίσκεται σε ένα από τα πιο hot spot σημεία της πόλης, στα Λαδάδικα. Η Σουρτούκω άνοιξε το 2019 και μέχρι σήμερα έχει χορτάσει με τις γεύσεις της χιλιάδες επισκέπτες.

RAMON OFF-TRAIL ATHENS: Μια πρωτότυπη γαστρομουσική περιπλάνηση

Η πασίγνωστη ζέβρα του Παγκρατίου βρίσκεται αποκλειστικά στο Ραμόν, το μαγαζί που εδώ και 6 χρόνια έχει γίνει στέκι και πηγή έλξης θαμώνων από ολόκληρη την πόλη: για τις γεύσεις του, τις μουσικές του και, κυρίως, την αυθεντικά οικογενειακή του ατμόσφαιρα, που ισορροπεί μεταξύ της ελληνικής φιλοξενίας και του μποέμ κοσμοπολιτισμού.

Το Φιλέρι στο Χαλάνδρι μας ταξιδεύει στην ελληνική γαστρονομία για άλλη μια χρονιά

Ζουμερή σπαλομπριζόλα, καραμανλίδικο λουκάνικο Δράμας, παϊδάκια προβατίνας παρακαλώ, κοντοσούβλια από χοιρινό και κοτόπουλο, φιλετάκια από χοιρινό ψαρονέφρι, ραβιόλια του ονείρου, παπαρδέλες με τυρί και μπέικον, δροσερές σαλάτες, φέτα σε φύλλο με μαρμελάδα από ντοματίνια Σαντορίνης και αρκετές ακόμα λιχουδιές μαγειρεύονται, ψήνονται, κόβονται και σερβίρονται καθημερινά σε ένα μαγαζί που έχει διακριτή θέση στην εν Αθήναις εστίαση, από το 2004.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Pancake σπανάκι με κρέμα φέτας και ψημένα τοματίνια

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένης Κουμαντάνου, με 16 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μαζί με την pastry σεφ και αρτοποιό Ιωάννα Κοτσιά, μάς δείχνουν πώς να φτιάξουμε pancake σπανάκι με κρέμα φέτας και ψημένα τοματίνια.

Αννίτα Χάρηκα: Τα burger όλου του κόσμου στο Μοναστηράκι

Η Αννίτα Σπιθάκη, με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της και ένα χαμόγελο που πάντα λάμπει, ταξιδεύει το FollowGeorge.gr και τους αναγνώστες του μέσα από το κανάλι της στο Youtube σε νέους προορισμούς κάθε μήνα. Αυτή την εβδομάδα η Αννίτα δοκιμάζει τα burger όλου του κόσμου στο Μοναστηράκι.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Γιαουρτόγλυκο τζιζκέικ με μπισκότα κανέλας

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένης Κουμαντάνου, με 16 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μαζί με την pastry σεφ και αρτοποιό Ιωάννα Κοτσιά, μάς δείχνουν πώς να φτιάξουμε γιαουρτόγλυκο τζιζκέικ με μπισκότα κανέλας.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Mille-feuille κεράσι με melenda και αρώνια

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Ο καλεσμένος τους, σεφ Δημήτρης Σκαφιδάκης, με 15 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε Mille-feuille κεράσι με melenda και αρώνια.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Αλμυρό κιουνεφέ

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Ο καλεσμένος τους, σεφ Στέλιος Δουχάνης, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε αλμυρό κιουνεφέ.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Τριβελάκι οξυμελένιο τσιπουράτο με ελιές Χαλκιδικής

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένη Ψυχάρη, με 18 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε τριβελάκι οξυμελένιο τσιπουράτο με ελιές Χαλκιδικής.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Σαλάτα με τριβέλι γλυκόξινο

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένη Ψυχάρη, με 18 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε σαλάτα με τριβέλι γλυκόξινο.

Άχαστα γλυκοπωλεία στην Καλαμάτα που αξίζει να επισκεφτείς

Τα καλοκαίρια μου εδώ και τριάντα χρόνια έχουν άρωμα νυχτολούλουδου, μια θύμισα που με βοήθησε να γράψω και το βιβλίο μου για τη ζωή της γιαγιάς μου, ένα βιβλίο που ξεκινάει και τελειώνει στην Καλαμάτα. Το παγωτό που κράταγα σαν παιδί στο χέρι μου γυρνώντας από την παραλία και το γαλακτομπούρεκο του Αθανασίου που ήταν ο μεγαλύτερος πειρασμός για την γιαγιά μου.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Μελένιο χαρούπι με γλυκό του κουταλιού νεράντζι στρογγυλό

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένη Ψυχάρη, με 18 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε μελένιο χαρούπι με γλυκό του κουταλιού νεράντζι στρογγυλό.

Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας: Χοιρινό γλυκόξινο με νεραντζάκι

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένη Κουμαντάνου, με 16 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε χοιρινό γλυκόξινο με γλυκό κουταλιού νεραντζάκι.

Ο Φούρνος Ντουρουντούς ζυμώνει και φουρνίζει μέσα σε κάθε σπίτι, στο σπίτι μας

Σε ένα γαστρονομικό τοπίο που μόλις πρόσφατα μοιάζει να ξαναβρίσκει το πάτημά του στην γνήσια γεύση και στην ποιοτική πρώτη ύλη, ο Φούρνος Ντουρουντούς εδώ και χρόνια υπηρετεί το όραμα για γευστικά, υγιεινά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που εμπνέονται από την παράδοση, διατηρώντας μια άκρως σύγχρονη διάσταση.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Παπαρδέλες με ελιές και πιπεριά

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένη Κουμαντάνου, με 16 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε παπαρδέλες με ελιές και πιπεριά.

Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας: Κριθαρότο κρασάτο με porcini

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένη Κουμαντάνου, με 16 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε κριθαρότο κρασάτο με porcini.

Νησιώτικα τυριά ιδανικά για καλοκαιρινά πιάτα

Τα τυριά των ελληνικών νησιών είναι όλα πραγματικά ακαταμάχητα, απίστευτα γευστικά και ταιριάζουν με πολλά φαγητά. Τα καλοκαιρινά πιάτα αγαπούν την προσθήκη και την συνοδεία κάποιου τυριού για αυτό και συγκέντρωσα μερικά τυριά από διάφορα νησιά για να τα ταιριάξεις φανταστικά με τις καλοκαιρινές σου συνταγές.